Agenda

Silent Music Bingo Stratumseind Eindhoven

Woensdag 12 augustus

Silent Music Bingo Stratumseind Eindhoven

Locatie
Stratumseind, Eindhoven
Aanvang
20:00

𝗗𝗲 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘂𝗸𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗶𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗺𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗯𝗶𝗻𝗴𝗼 𝗼𝗼𝗶𝘁! 🎧 🎼 Woensdag 12 augustus is het zover, de grootste silent muziek bingo ooit op de langste kroegenstraat van Nederland: '𝘁 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝘂𝗺𝘀𝗲𝗶𝗻𝗱! Bingo, maar dan anders. In plaats van verschillende getallen hoor je verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd!

Met 750 koptelefoons bij 25 verschillende zaken op het terras gaat dit één groot bingo feest worden!

🎟 𝘿𝙚 𝙠𝙖𝙖𝙧𝙩𝙫𝙚𝙧𝙠𝙤𝙤𝙥 𝙞𝙨 𝙣𝙪 𝙜𝙚𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙫𝙞𝙖 www.bit.ly/silentbingo!

Eindhoven Metal History DJ set

Zaterdag 22 augustus

Eindhoven Metal History DJ set

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

De mannen van Eindhoven Metal History(EMH) komen op zaterdag 22 augustus plaatjes draaien in The Jack.
EMH maakt afleveringen(te vinden op Youtube) met uniek beeldmateriaal en probeert de historie van de Eindhovense Metalscene in kaart te brengen.
Dus verwacht een avond gevuld met old school Thrash, Speed en Heavy Metal met wat zijstapjes naar Death, Black, Crossover en Grind.

JUST LIKE THE OLD DAYS!
https://www.facebook.com/eindhovenmetalhistory/

Toeptoernooi

Zondag 23 augustus

Toeptoernooi

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Lekker ouderwets toepen in de kroeg op zondag. We doen op zondag 23 augustus een toeptoernooi vanaf 16:00u. in The Jack.
Aanmelden kan ter plekke of via: crew@cafethejack.nl
Inschrijfgeld/inleg = 5 Euro

Voor iedere ronde gebruiken we een nieuwe stok kaarten ivm de hygiëne en geldt de 1,5 meter regel.

Comedy at The Jack

Donderdag 3 september

Comedy at The Jack

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
20:30

Donderdag 3 september hebben we Comedy at The Jack. De avond waarin grappen, absurdistische observaties en rare gedachtekronkels de revue passeren.

DE COMEDIANS VAN DE AVOND:
---------------------------------------------------
Eric Goossens:
Eric Goossens is een comedian van de nieuwe generatie. Kleurrijk als carnaval, zo onverspelbaar als het weer. Met deze jonge energieke comedian weet je nooit wat hij gaat doen. Met zijn absurde prettige stijl weet je nooit wat zijn volgende stap tijdens zijn optreden gaat zijn. Na zijn afstuderen op de drama academie te Tilburg wist hij een ding zeker, comedian is hetImage carrièrepad wat hij wilde volgen. Na het winnen van de jury en publieksprijs van de comedyslam 2017 wil hij nu graag jullie harten voor zich winnen. Maar wel op zijn voorwaarden. Hard,absurd en met een hoge snelheid.

Alina Sharipova:
Alina Sharipova is een Russisch- Belgische comedian, die naar Amsterdam is verhuisd voor de bruisende comedy scene. Een pandemie stak absoluut geen stokken in haar wielen en alles ging verder prima. Einde.

Jacob Adriani:
Jacob Adriani doet zijn best jouw avond/maand/leven (op welke schaal je ‘t ook aandurft) een beetje interessanter te maken. Hij is te simpel voor een filosoof, te arm voor een kapitalist en te eigenzinnig voor beroemdheid. Tussen wal en schip als een vis in het water.

Petra de Graaf
Toen Petra op haar negentiende naar Utrecht verhuisde, voelde ze zich net Alice in Wonderland. Bijna niets bleek hetzelfde als in het religieuze vissersdorp (Spakenburg) waarin zij opgroeide. Wanneer Petra op het podium staat vertelt ze grapjes en verhalen over inteelt, religie en hoe seks is zonder enige voorlichting. Petra is misschien wel de schattigste comedian van Nederland, maar verwachte geen suikerzoete set. Ze durft bijna alles te bespreken op het podium.

ENTREE: 7,50
Wil je zeker zijn van een plek?
Reserveer dan via: crew@cafethejack.nl

Glitter & Glam Night

Zaterdag 5 september

Glitter & Glam Night

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

Glitter & Glam night!
Deze avond staat in het teken van de Glitter & Glam Rock/Metal. Dus vanaf de 70’s met The Sweet, naar de 80’s met Motley Crue, Poison en Ratt, naar nu met The Darkness en nog veel meer. Ze komen allemaal langs!
Haren touperen, glitters, make-up, sjaaltjes en spandex, veel spandex! Tijd om je ongegeneerd te verkleden. Het mag deze avond!

Changing Tides / Depraved Will / As We Speak

Vrijdag 11 september

Changing Tides / Depraved Will / As We Speak

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
9:30

Met deze drie bands hebben we een hele vette Metalcore Package in The Jack staan.

Changing Tides (NL)
Changing Tides is een in 2013 opgerichte Metal/Deathcoreformatie uit Noord-Brabant. Het kwintet brengt groovy passages met vette riffs en agressieve screams, breakdowns en secties met melodieus gitaarwerk. Het groovy gitaargeluid, dat helder doch rauw is prominent aanwezig en brengt het publiek altijd in beweging.

Depraved Will (NL)
Depraved Will is een nieuwkomer uit Eindhoven, maar zeker niet een om te onderschatten. Met hun eerste single op zak zijn ze klaar om het podium op gaan en te laten zien wat ze in huis hebben. Hun muziek is snel, bruut en trekt je in een eigen atmosfeer.

As We Speak (BE)
As We Speak is een band uit de regio Antwerpen, België. As We Speak speelt metalcore, met een vleugje Hardcore en melodieën erin. Wat verwacht je, met invloeden zoals As I Lay Dying, Unearth, Deadlock, All That Remains, ... Het is geen verrassing dat ze de Belgische Heaven Shall Burn worden genoemd.

International talk like a pirate day

Zaterdag 19 september

International talk like a pirate day

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

Ahoy, maties!!!
Zaterdag 19 september vieren we “International Talk Like A Pirate Day”! Praat lekker heel de avond als een piraat, smeer je woorden uit en onderbreek je zinnen met gegrom en gerochel. Noem je vrienden “matey” of “hearties” en drink samen rum of kroezen met bier. Onze DJ opent deze avond een schatkist aan vette Pirate Metal en aanverwanten. ARRRRR!
Verkleden mag en bonuspunten voor wie er een (pluche) papegaai op zijn schouder heeft zitten.

To ERRR! is human, to ARRR! is pirate

Marathon met IDIOT PROOF

Zondag 11 oktober

Marathon met IDIOT PROOF

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Zondag 11 oktober is het weer GAZZZ EROP na de Marathon van Eindhoven in Café The Jack.

IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree: gratis

https://www.facebook.com/marathon.eindhoven/
https://www.facebook.com/cafethejack/

http://www.idiotproof.nl/
https://www.instagram.com/idiotproof1993