Agenda

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Vrijdag 11 september

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
9:30

Met deze drie bands hebben we een hele vette Metalcore Package in The Jack staan.

Changing Tides (NL)
Changing Tides is een in 2013 opgerichte Metal/Deathcoreformatie uit Noord-Brabant. Het kwintet brengt groovy passages met vette riffs en agressieve screams, breakdowns en secties met melodieus gitaarwerk. Het groovy gitaargeluid, dat helder doch rauw is prominent aanwezig en brengt het publiek altijd in beweging.

Crown For A Killer (NL)
Crown for a Killer is een Nederlandse Metalcore band opgericht in Eindhoven. Momenteel zijn ze bezig met het schrijven van een album en hun eerste EP ligt al klaar! Samen met 2 front zangers weten ze een energieke show neer te zetten. Met een combinatie van cleane vocals en grunts heeft de band een krachtige variatie aan muziek en is het toegankelijk voor een groot publiek. Crown for a killer heeft alles wat nodig is om de troon van de Nederlandse metalcore over te nemen. Zeker waard om deze band te checken!

As We Speak (BE)
As We Speak is een band uit de regio Antwerpen, België. As We Speak speelt metalcore, met een vleugje Hardcore en melodieën erin. Wat verwacht je, met invloeden zoals As I Lay Dying, Unearth, Deadlock, All That Remains, ... Het is geen verrassing dat ze de Belgische Heaven Shall Burn worden genoemd.

Marathon met IDIOT PROOF

Zondag 11 oktober

Marathon met IDIOT PROOF

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Zondag 11 oktober is het weer GAZZZ EROP na de Marathon van Eindhoven in Café The Jack.

IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree: gratis

https://www.facebook.com/marathon.eindhoven/
https://www.facebook.com/cafethejack/

http://www.idiotproof.nl/
https://www.instagram.com/idiotproof1993