Agenda

Wijnproeverij

Dinsdag 28 januari

Wijnproeverij

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

Op dinsdag 28 januari organiseren we een wijnproeverij om de nieuwe wijnen van 2020 in het assortiment te kiezen! Ben jij een echte fijnproever? Of ben je juist heel erg nieuwsgierig om nieuwe wijnen te proeven?
Schrijf je in via: marjolein@cafethejack.nl

Daarna kun je natuurlijk lekker blijven plakken want we zijn gewoon tot 02:00 open. Ook tijdens de proeverij is het café natuurlijk gewoon geopend.

Rest for the Wicked EP Release Party

Vrijdag 31 januari

Rest for the Wicked EP Release Party

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

Over the summer we recorded our new EP "Rest for the Wicked" and after a month full of shows He Said No is proud to present it to you at the Jack!

Great Shakes is a Belgium/Netherlands hybrid with experienced punk rockers writing and performing new music. Stick around while they close the evening!

He Said No is an Eindhoven band of over 8 years, and makes energetic and diverse punk rock. We are excited about playing and performing and it shows when we are on stage. Oh and if you think happy thoughts, maybe Tinkerbell will show up...

Our BFFs from No Matching Socks hardly need an introduction at this point for many of you. Musically, think old school punk, but just come prepared for meat-and-potatoes punk enthusiasm and a bucket of fun and they will not disappoint. Hoping against our better judgement that they'll have a few sober cells left in their bodies if we put them first, we've chosen them to be the openers of the evening.

More info to come.

The Hunting Party a tribute to Linkin Park

Zaterdag 1 februari

The Hunting Party a tribute to Linkin Park

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
23:00

Craaaaaaawwwlinngg iiiiiiinn my skiiiiiiin!!!....
The Hunting Party brengt een ode aan het oeuvre van Linkin Park! In de 00's stond deze band aan het begin van het nu-metal genre. Een hele generatie is oud en volwassen(-ish) geworden op de tunes van deze band. Blèr deze avond mee met alle grote hits die live gespeeld worden. Verwachte alle klassiekertjes van de eerste twee platen en meer!

Book release & pub crawl : Beer in the Netherlands

Zaterdag 8 februari

Book release & pub crawl : Beer in the Netherlands

Locatie
De Bierbrigadier, Eindhoven
Aanvang
19:00

Jaren geleden leerde we Tim en Amanda kennen. Een koppel dat zeer bedreven zijn in het bezoeken van ALLE interessante horeca in Nederland. Altijd opzoek naar de leukste plekjes voor goed bier.

Dit doen we overigens niet voor de hobby (en een beetje ook wel), maar Tim bundelt alle informatie over die fijne plekjes in een boek. In 2014 kwam de eerste editie uit en na lang wachten komt er nu een nieuwe editie uit. Een mooie collectie van brouwerijen, cafe's en restaurants die je moet hebben bezocht.

De gehele dag zal het koppel in de winkel zijn om jullie te vertellen over hun avonturen. Vervolgens sluiten we om 18:00 de winkel en lopen we met zijn allen een route langs (bijna) alle leuke plekjes in Eindhoven, die ook in dit boek worden vermeld.

Doe je wandelschoenen aan en sluit je bij ons aan en ontvang bij al deze plekken iets te proeven. Tim geeft wat extra info over de plekken en ook ter plaatsen zal er wat verteld worden door de eigenaar of medewerker.

Stuur een mailtje naar info@debierbrigadier.nl om je aan te melden. Ticket: €25

Sad Iron(Jubileum show) + Overruled

Zaterdag 8 februari

Sad Iron(Jubileum show) + Overruled

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
22:30

Sad Iron:
40 jaar geleden werd Sad Iron opgericht door gitarist Bernard Rive. De band maakte met hun destijds unieke speed metal sound een diepe indruk op het publiek en de metal scene wat al snel resulteerde in hun eerste (live split) LP Holland Heavy vol 1. Waarna de eerste full length LP genaamd Total Damnation volgde. Sad Iron is de eerste (en oudste) speed metal band van Nederland en wordt vaak vergeleken met bands als Raven en Exciter.
Nu, in 2020, viert de band het 40 jarig bestaan! Dit vieren we met de release van het nieuwe album en de bijbehorende jubileumshow! Deze band laat nog steeds hoofden schudden!

https://www.facebook.com/sadironmetal/

Overruled:
Overruled levert je de broodnodige dosis Thrash en Speed Metal! Deze 4-delige krachtpatser uit Nederland staat bekend om hun energieke uitvoeringen. Hard en snel! Check het gloednieuwe album ‘Hybris’!
Slijp de messen en bereid je voor! Overruled is coming for you!

https://overruled.bandcamp.com/

Comedy at The Jack

Dinsdag 11 februari

Comedy at The Jack

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

Dinsdag 11 februari is het weer zo ver, de comedyavond in The Jack! Deze keer gaan 7 comedians, van beginnend tot pro de strijd aan met worstelingen uit het dagelijks leven en gebruiken daarbij een flinke dosis zelfspot. Je wordt meegenomen in absurde gedachtespinsels die vervolgens keihard gerelativeerd worden met rake grappen.
Samen gaan zij er een fantastische avond van maken, die aan elkaar wordt gepraat door Host Hermes Ahmadi.

De comedians:
Taco Eijzenbach:
Taco. 42 jaar. En geen idee wat hij wil worden als hij later groot is... Tot die tijd voldoet hij daarom vooral aan andermans verwachtingen. Humor en zelfspot houden hem op de been.

Sjoerd Janssen
Ken je die grappen die uit de donkerste krochten van je hersenpan komen opwaaien? Dat je in een opvlieging iets zo grofs bedenkt dat je je de rest van de dag schuldig voelt en in een fetushouding onder de douche gaat liggen huilen? Dit soort grappen vindt Sjoerd meestal maar lafjes, dus zet je maar schrap.

Mo Hersi
Mo Hersi is een insprirerende comedian met een veel te groot ego, daarnaast probeert hij de wereld te begrijpen vanuit zijn afrikaanse almeerse bril, wat zorgt voor veel hilarische momenten.

Gerwin Schoenmakers
Gerwin Schoenmakers , geboren in Eindhoven en intussen wonend in Veghel, is een snel groeiende comedian die nog relatief kort bezig is met stand up comedy. Opvallend is zijn hoge grapdichtheid, vaak verpakt in een ietwat chaotische stijl.
Zijn doel : Mensen te geven waarvoor zij komen. Lachen!

Rami Nima
Zijn werkwijze is subtiel en is uit op desoriëntatie. Een mix van donkere en merkwaardige humor aan elkaar gerijgt met slimme punchlines en gebracht in een droge toon.

Joost Zondag
Joost Zondag is afgestudeerd fiscalist. Daardoor heeft ‘ie oog voor afwijkende cijfers. Maar Joost heeft niet de hele dag belastingaangiftes voor zijn neus liggen. In het dagelijks leven gebruikt 'ie zijn ogen voor het spotten van afwijkingen uit het dagelijks leven. Zijn eigen leven is zijn inspiratiebron en daar trekt hij verwarrende, maar rake conclusies uit. En dat allemaal met een Woenselse tongval.

Jacob Adriani
Jacob Adriani doet zijn best om jouw avond/maand/leven (op welke schaal je ‘t maar aandurft) een beetje interessanter te maken. Je kan hem regelmatig vinden bij Comedy Café en op slaapbanken van vrienden

ENTREE: 5 euro

Rusty Nails Presents - Lucifericon, Slaughter Messiah, Destructo

Zaterdag 15 februari

Rusty Nails Presents - Lucifericon, Slaughter Messiah, Destructo

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
17:00

Rusty Nails presents a new episode of Darkness and Death at Café The Jack! You best mark Saturday 15.02.2020 on your calendar, as this night promises to be yet another Filthy Party!

- Lucifericon
lucifericon.bandcamp.com

- SLAUGHTER MESSIAH (Official)
Slaughtermessiah.bandcamp.com

- Destructo Blackthrash
Wolvesofhades.bandcamp.com

Time table:
Destructo 20:30 - 21:15
Slaughter Messiah 21:45 - 22:30
Lucifericon 23:00 - 00:00


Stay Filthy, Stay Sleazy and Party hard!

Tickets te koop via de volgende link.
https://tibbaa.com/order/r7jklufcpw?lang=en&fbclid=IwAR1DLr-Hyn5fjQYcQQBpByMTL7Swx6Y91B4SO8gjvHsEtZZAWXlHwZ80e8Q

Techno Feestje 5

Dinsdag 25 februari

Techno Feestje 5

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:00

It’s that time of the year again!
Traditionally we close Carnaval with a big Techno party on Tuesday!

This year we have something special up our sleeve for you! One thing we can already give away is that it will be a line-up with an international twist 🖤

Stay tuned for the updates!!!


*****************************


Het is die tijd van het jaar alweer!
Traditioneel sluiten we Carnaval af met een stevig Techno Feestje op Dinsdag.

Dit jaar hebben we iets speciaals in petto voor jullie! Één ding kunnen we al wel verklappen, het wordt een line-up met een internationaal karakter 🖤

Even wachten voor de updates!!!

Sibiir + Bjorn-Flarf

Zondag 1 maart

Sibiir + Bjorn-Flarf

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:30

SIBIIR:
SIBIIR zag het licht in Oslo, Noorwegen in 2014. Het vijftal is sindsdien bezig geweest om hun eigen speciale Blackened Hardcore bij te schaven. Koude, technische metal met hints naar Hardcore, Thrash, Blackgaze Metal, en een smaakvolle, onverschrokken genot in het opschuiven van genregrenzen. De band staat alleen met hun sound en mixt genres zo vloeiend dat het haast een tweede natuur lijkt.
SIBIIR sloeg de wereld op zijn kop met hun titelloze debuut, dat Metal Hammer UK omschreef als 'explosief en eclectisch. Dit kwintet heeft een reputatie opgebouwd als een woeste live-act door te touren met Kvelertak en Shevils en shows te spelen op festivals als: Tons of Rock , Øya Festival, Fres Festivals en meer. In maart komen ze naar The Jack om hun nieuwe plaat 'Ropes' te promoten!

http://www.sibiir.com/
https://www.facebook.com/sibiir/
https://www.youtube.com/channel/UCEN4R_YogYqQgV5ZaaBpNbQ

Bjorn-Flarf:
Indiecore or get sore. Bjorn-Flarf mixt Oldschool Punk, Hardcore, Indie and Rock tot een vette pot van alles dat Heavy is, met melodische ondertoon!

https://www.facebook.com/BjornFlarf/
https://bjorn-flarf.bandcamp.com/


TICKETS ONLIE: https://tibbaa.com/order/3pfajhdydo?lang=en

Vault (afterparty Prognosis festival)

Zaterdag 21 maart

Vault (afterparty Prognosis festival)

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
0:00

Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.
Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

Sack Blabbath: Black Sabbath 50th anniversary

Zaterdag 11 april

Sack Blabbath: Black Sabbath 50th anniversary

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
22:00

Sack Blabbath:
Dit viertal besloot eind 2012 niet langer te wachten op een mogelijke Black Sabbath reünie tour. De nummers van hun muzikale helden en grondleggers van de metal verdienen een live podium. Ze doken daarom zelf de oefenruimte in om de legendarische Sabbath-groove nieuw leven in te blazen! En hoe!
Met een frontvrouw die Ozzy naar de kroon steekt, geeft Sack Blabbath een eigen twist aan het Sabbath repertoire. Uiteraard ontbreken bekendste nummers als Paranoid, Warpigs en Iron Man niet in de set. Daarnaast spelen ze ook minder bekende nummers voor de echte kenners.
In jubileumjaar 2020 is Sack Blabbath weer helemaal terug met hun nieuwe topdrummer Frank Stuurman. Op volle sterkte vieren ze dat Black Sabbath 50 jaar geleden zijn debuutalbum uitbracht. Het feestje wordt gevierd met integrale uitvoering van deze topplaat, aangevuld met een set met andere Sabbath-klassiekers!

Next Finest

Zaterdag 18 april

Next Finest

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
21:30

Next Finest is Europa’s nummer 1 Mother’s Finest tributeband en speelt de songs van deze band van de jaren 70 tot aan het heden. En wat krijg je dan? VETTE funkrock! Funk, rock, disco en soul vermengd tot een muzieksoort die jaren later pas gekopieerd zou worden door bands als de Red Hot Chili Peppers en Living Colour. Natuurlijk komen de grote hits Baby Love en Piece of the rock voorbij. Next Finest heeft ook al eens opgetreden met Mother’s Finest gitarist John Hayes. Next Finest will rock the funk out of everyone!

https://www.facebook.com/nextfinest/

Marathon met IDIOT PROOF

Zondag 11 oktober

Marathon met IDIOT PROOF

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Zondag 11 oktober is het weer GAZZZ EROP na de Marathon van Eindhoven in Café The Jack.

IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree: gratis

https://www.facebook.com/marathon.eindhoven/
https://www.facebook.com/cafethejack/

http://www.idiotproof.nl/
https://www.instagram.com/idiotproof1993